Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Betalingslogos
Uw winkelwagen is leeg!

Merken achtergrond

Spaansekinderkleding.nl verkoopt baby- en kinderkleding van authentieke Spaanse merken. Regelrecht uit Spanje vind je bij ons de meest fashionable kleding voor kinderen van 0-14 jaar. Daarbij staat kwaliteit zeer hoog in ons vaandel. Lees hier meer over de achtergrond van elk merk.

- Agatha Ruiz de la Prada

- Agatha Ruiz de la Prada Baby

-Tuc Tuc

- Boboli

- Charanga

- Inca hairbeauty

- I love kutchi

- Tutto Piccolo

 

Agatha Ruiz de la Prada is een Spaans kinderkleding merk van enorme faam. De ontwerpster is een goede bekende van veel vooraanstaande figuren in Spanje, waardoor ze veel invloed heeft op de Spaanse mode en kindermode. In de ontwerpen staan bol van de kleur en creativiteit en er zitten ware haute couture stukken tussen. De collecties bestaan dus uit echte fashion must haves!  

Leuke bijkomstigheid is dat deze Spaanse kleding ecologisch wordt geproduceerd. Vandaag de dag wordt de gehele kinderkleding lijn van Agatha geproduceerd in Portugal, in een bedrijf dat voor meerdere Spaanse topmerken produceert als Hoss Intropia, Zara en uiteraard Agatha Ruiz de la Prada! Ze hebben hier een OEKO-TEX keurmerk binnen. De kwaliteit is zeer goed en alle kleding wordt geproduceerd binnen Portugal, en is dus Europees, wat voor sommigen ook een voordeel is. 

Tuc Tuc is een echte bestseller, afkomstig uit het Noord-Spaanse La Rioja. De naam Tuc Tuc werd geinspireerd door de tuk tuks in Thailand, waarvan het geluid de ontwerpster Marisa Sotés deed denken aan de eerste stapjes van een kindje. Tuc Tuc staat naast ludieke en creatieve ontwerpen, voor innovatie en duurzaamheid. Tuc Tuc heeft verschillende ISO-kwaliteitskeurmerken in de wacht gesleept en produceert op milieuvriendelijke wijze. 

Tuc Tuc heeft een enorme collectie baby- en kinderkleding met maar liefst 13 lijnen vol kleurige ontwerpen, voor ieder wat wils! De kindermode van Tuc Tuc is comfortabel en gunstig geprijsd. Niet voor niks van familiebedrijf een internationale bestseller geworden! Bij Spaansekinderkleding.nl vindt men een grote collectie baby- en kinderkleding van het populaire merk Tuc Tuc.

Boboli is gevestigd in de Catalaanse hoofdstad en kan dus eveneens een Catalaans merk genoemd worden. Boboli komt voort van een bedrijf dat al dertig jaar kinderkleding maakt. De vrouw van de eigenaar wilde iets creatiefs bijdragen en startte met Boboli. Deze Spaanse kleding volgt de laatste kinderkleding trends en bijzonder is het gebruik van verschillende stoffen en prints bij elkaar. De kwaliteit van het Spaanse merk is prima, iets waar wij overigens altijd zeer op letten bij Spaanse kinderkleding, en de zachte stoffen die toch stevig zijn, spreken voor zich. De prints zijn leuk en er is bij de kleding aan originele details gedacht. Een fijne bijkomstigheid van deze Spaanse kwaliteit is de prijs, deze is meer dan gunstig. Neem gerust een kijkje en laat je kind er super leuk uitzien in hippe kinderkleding die niet iedereen al heeft! 

Charanga is een baby- en kinderkledingmerk uit het verre zuiden van Spanje, Malaga. Waar Spanje lijdt onder de crisis, heeft Charanga hier echter geen last van: dit betaalbare kwaliteitsmerk maakt een grote internationale groei door, overal waar zij hun deuren openen zijn ze een doorslaand succes! Het Spaanse merk begin in 1991 en sleepte al in 2004 zijn eerste kwaliteitskeurmerk binnen. In 2010 werd deze aangevuld met een ISO 9001:2008.

Naast duurzaam is Charanga vooral erg leuke kinderkleding! Referentiepunten zijn exclusief design, kwaliteit en mode. Alle kleding wordt gegarandeerd in Spanje ontworpen en men richt zich op representatie en vrolijke kleuren. Aangezien zij werken met verschillende lijnen binnen hun seizoenscollectie valt er binnen de lijn eindeloos te combineren. Er is kleding voor de new born, baby en kids. De kleding zelf wordt verdeeld in de  categorieen sportkleding, nette kleding/ feestkleding, en accessoires. 

Inca hairbeauty is een Spaans merk van haaraccessoires voor meisjes en dames. Deze haar schoonheid maken ze volledig waar met hun prachtige creatieve ontwerpen. Alle spulletjes zijn flink stevig en volledig volgens Europese normen voor kinderveiligheid samengesteld. De accessoires bevatten geen schadelijke of gevaarlijke  materialen. Naast stevig, veilig en op een eerlijke wijze geproduceerd bevatten deze haarspullen vooral een grote hebben!-factor!! Inca hairbeauty wordt dan ook wereldwijd verkocht in winkels als Harrods, Galeries Lafayette en El Corte Inglés.

Agatha Ruiz de la Prada Baby is de fashion forward lijn voor babies en jonge kinderen van deze bekende Spaanse ontwerpster. Agatha zelf timmert al sinds 1981 aan de weg op het gebied van mode en design. Inmiddels is zij een zeer gewaardeerd ontwerpster van mode, schoenen en woonaccessoires. De babykleding van Agatha Ruiz de la Prada Baby heeft vrolijke, felle kleuren en een artistiek tintje!

Ilovekutchi is een hip accessoire merk uit het überhippe Barcelona. Alle accessoires die wij bij Spaansekinderkleding.nl verkopen, maakt de eigenaresse, Mara Cascais, zelf met de hand en met behulp van de naaimachine. Ze maakt baby slabbetjes, stoffen slingers, maar ook leuke schoudertasjes voor meisjes en af en toe heeft ze ook zelfgemaakte knuffels in haar collectie. Er is keuze uit vele stofjes, dus elk artikel wat je leuk vindt, kan ook met andere stoffen worden gemaakt. In haar eigen shop midden in Barcelona verkoopt Mara nog veel meer accessoires met een hoog feel good gehalte. Dit heeft onlangs opgeleverd dat Ilovekutchi door het Barcelona uitgaans magazine Time Out is verkozen tot één van de twintig boetiekjes met het meeste charme van heel Barcelona! Wij van Spaansekinderkleding.nl zijn dus best trots deze hippe accessoires aan het Nederlandse publiek te kunnen aanbieden. Behalve charmant zitten ze kwalitatief ook ijzersterk in elkaar. 

Tutto Piccolo maakt haar kinderkleding al generaties lang in Alcoy (Alicante) volgens de traditionele technieken. Anno 2011 combineren ze dit met de nieuwste technologie. Tutto Piccolo is een echt Spaans familiebedrijf en produceert stijlvolle kinderkleding van topkwaliteit. Dit populaire merk heeft in Zuid-Europa al meer dan 1000 verkooppunten.