Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Betalingslogos
Uw winkelwagen is leeg!

Over ons

Bij Spaansekinderkleding.nl hebben wij een passie voor Spaanse mode! Wij bieden jouw kind de beste merken Spaanse kleding die we speciaal geselecteerd hebben op duurzaamheid en kwaliteit.

Natuurlijk krijgen we vaak de vraag: waarom Spaanse kindermode? Het antwoord is simpel, deze kindermode valt op door zijn meer dan uitstekende kwaliteit, onderscheidende hippe designs en de vaak milieuvriendeljke of zelfs ecologische wijze van produceren die de Spaanse merken erop nahouden. Naast dit alles zijn er ook nog enkele items die op de Nederlandse markt (bijna) niet te krijgen zijn zoals een gevoerde regenjas in de meest hippe uitvoeringen voor meisje én jongen, maar ook bijvoorbeeld sinds dit seizoen de gevoerde broek, die er toch leuk uitziet! 

Spaansekinderkleding.nl biedt kinderkleding, maar ook Spaanse babykleding en baby-accessoires van Spaanse kwaliteitsmerken. Door als Nederlander enkele jaren in Spanje te hebben gewoond zijn wij aardig op de hoogte van de Spaanse merken. Om actueel te blijven houden we de laatste trends goed in de gaten. Zo zullen we blijven uitbreiden met de meest hippe of klassieke kindermode uit Spanje. 

Wat we jouw kind vooral bieden is dat het zijn speciale kanten kan laten onderscheiden in een prachtig kledingstuk De mooie pasvorm van elk kledingstuk laat jouw kind nog meer stralen. Of je nu gaat voor hip en kleurrijk of je kiest meer voor een klassieke stijl, je vindt het in onze shop. Wil je niets meer missen, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of volg ons op  Google plusFacebookTwitter  of Instagram.